Over Relocation Eindhoven

Begeleiding met kennis en enthousiasme.

Relocation Eindhoven is in 2008 opgericht door Corien Lever. Ook heeft zij j heeft meer dan 20 jaar ervaring op de huizenmarkt in de regio Eindhoven.

"Het is voor mij een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen die voor een nieuwe fase in hun leven staan goed terechtkomen. Mijn ervaring in de huizenmarkt, kennis van de regio en mijn enthousiasme maakt dat ik hen uitstekend kan helpen. Om mijn opdrachtgevers geheel te ontzorgen, doe ik regelmatig een beroep op verschillende deskundigen uit mijn uitgebreide netwerk. Op deze manier staat er een hele organisatie achter de hulpvraag van mijn opdrachtgevers.

De dienstverlening van Relocation Eindhoven is professioneel, persoonlijk en objectief. Ik neem een onafhankelijke positie in tussen de partijen op de woningmarkt. Boven alles telt het belang van mijn opdrachtgevers. Tijdens het kennismakingsgesprek maak ik een inventarisatie van hun wensen en mogelijkheden. Daarna bepalen we gezamenlijk het te volgen traject. Vanaf dat moment neem ik hen alle zorgen uit handen."
Geïnteresseerd? Neem hier contact met ons op als u meer wilt weten.